Agenda / Programma
CONTACT
I.v.m. COVID-19 worden bij concerten maximaal 30 bezoekers incl. organisatie en uitvoerenden toegelaten. Geef bij de reservering aan of u een aparte plaats wenst of naast een partner/huisgenoot geplaatst wilt worden. Voorafgaand wordt u gevraagd naar uw gezondheidstoestand. Mensen die hoesten, koorts hebben of andere ziektesymptomen vertonen zullen toegang worden ontzegd. Gelieve voor ieders veiligheid tijdens en rondom het concert altijd 1,5 meter afstand in acht te nemen.
Let op:
Dinsdag 6 april 2021 Koffieconcert:  Pathétique & Mondschein 11:00 uur & 14:00 uur Wouter Harbers - piano Als de coronaregels het toelaten is dit het eerstvolgende concert, zoniet, schuift het weer een maand op. Beethovens twee beroemdste sonates staan garant voor alles wat er uit een piano te halen valt: van ontroerende melodieën tot een vrolijk rondo, en van romantische verstilling tot pure woede die in klank is gegoten. Luister naar de meesterwerken van een componist die steeds dover werd en zo hard speelde dat hij circa dertig keer moest verhuizen... Beethoven schreef ooit: 'muziek moet een vuur in het hart van de man ontbranden en tranen aan de ogen van de vrouw ontlokken.' Daarnaast stelde hij passie boven alles: 'Een foute noot is niet erg, maar een noot zonder passie is onvergeeflijk.' Laat u raken door de composities van deze veeleisende Weense meester, Natuurlijk organiseren we alles veilig binnen de maatregelen van het kabinet, met maximaal 30 luisteraars. Daarom zijn er 6 april twéé koffieconcerten: om 11:00u en 14:00u. Entree: € 15,00 (incl. koffie/thee/fris) Kaartverkoop: www.koffieconcerten.nl
Van huiskamer tot Spiegelzaal... Reis mee langs 35 huiskamers! Deze maand was onvergetelijk... Waarom? Bekijk de video hieronder!