Waalse Kerk Breda
Cultuur tijdens het middaguur
PROGRAMMA & INFORMATIE AANVANG 12:00 UUR
download hier de maandprogramma’s
21 juni 2019 Marie François - piano Zij was in België al te beluisteren in verschillende culturele centra en verzorgde eveneens concerten in Nederland, Duitsland, Luxemburg en Italië. In september 2018 voerde ze meerdere malen het pianoconcert van Edvard Grieg uit in de Oekraïne, samen met het Staatsorkest van Lviv, onder leiding van Herman Engels. In april van dit jaar verscheen haar debuut-CD bij het Nederlands label Challenge Records. Marie François speelt een veelzijdig repertoire van Haydn tot Ravel waaronder Liszt, Schumann, Debussy en Chopin.
28 juni 2019 Sentime Muziek Te gast is dan Sentime Muziek met Jeroen Goossens, dwarsfluit en andere fluiten en Karina Rombouts, piano en keyboard. Sentime Muziek brengt een zeer divers programma en verwent het publiek met vele stijlen, waaronder licht klassieke muziek, Symfonische popmuziek en folk. Jeroen en Karina spelen werken van o.a. Fauré, Beck, Einaudi, Focus en traditioneel Iers. Sentime Muziek staat garant voor een gemoedelijk optreden waarmee dit laatste concert van een succesvol eerste halfjaar 2019 van Cultuur Tijdens het Middaguur wordt afgesloten.
IN DE MAANDEN JULI EN AUGUSTUS ZIJN ER GEEN LUNCHCONCERTEN HET EERSTVOLGENDE CONCERT IS OP VRIJDAG 6 SEPTEMBER 2019 OM 12:00 UUR